Selecteer een pagina

Neolith®, de veiligste keuze voor je aanrechtblad

Nu we midden in de COVID-19-crisis zitten, willen we er bijzonder goed op letten dat ons huis goed schoon is, om alle risico’s voor onze gezondheid te minimaliseren.

Neolith®, wereldmerk in Gesinterd Steen, komt dan meer dan ooit in beeld, omdat zijn oppervlakken voor aanrechtbladen de veiligste optie zijn wat hygiëne betreft. Gezondheidsautoriteiten waarschuwen dat het virus enige tijd kan overleven op oppervlakken, ook in huis. Als je oppervlakken schoonmaakt met huishoudelijke ontsmettingsmiddelen, zul je virussen en andere schadelijke micro-organismen effectief en snel uitschakelen of verwijderen. Veel schoonmaakmiddelen kunnen echter schadelijk zijn voor traditionele stenen oppervlakken en afbreuk doen aan de finish en het totaalaanzicht ervan. Neolith® daarentegen is ondoordringbaar voor de meeste chemische producten, dankzij zijn speciale samenstelling.

De gesinterde oppervlakken van Neolith® zijn onderhoudsarm omdat ze bestand zijn tegen slijtage en tegen vlekken, dankzij hun minerale samenstelling en geavanceerde fabricageproces. Een groot voordeel is bovendien dat Neolith®-oppervlakken ontsmet kunnen worden met veel soorten schoonmaakmiddelen, zoals loog en bleekmiddelen, alcohol en andere desinfecterende producten die veilig zijn voor huishoudelijk gebruik.

Neolith® vereist geen bijzonder onderhoud, want er worden geen tijdelijke behandelingen op toegepast die steeds herhaald moeten worden. Klik hier voor een lijst met populaire schoonmaakmiddelen per gebied. Dus kan het materiaal schoongemaakt worden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage van de finish of vervelende kleurveranderingen, want dit oppervlak is vlekbestendig.

Neolith® is verkrijbaar in groot formaat, waardoor je aanrechtblad een minimaal aantal naden kan hebben, waardoor potentieel schadelijke micro-organismen aanzienlijk verminderd kunnen worden. Een ander voordeel van Gesinterd Steen is dat je voedsel rechtstreeks op het materiaal kunt bereiden. Dit oppervlak waarop je werkt met voedingswaren kun je veilig schoonmaken met een geschikt schoonmaakmiddel, wat enorm belangrijk is, zeker vandaag de dag!

Volgen van een ontsmettingsroutine beschermt jou en je gezin. Daarom hebben we een korte video gemaakt waarin we laten zien hoe je je Neolith®-aanrechtblad ontsmet.

En niet vergeten: blijf thuis, veiligheid voor alles. Zorg goed voor jezelf!

#NeolithVechtTegenCovid19 #NeolithVechtTegenCoronaVirus #NeolithBlijfThuis