Selecteer een pagina

Neolith® in je Keuken

ZO MOOI EN ROBUUST KAN JOUW KEUKEN ZIJN

De lijn KITCHEN LOUNGE van Neolith ziet de wereld van de keuken als een omgeving waarin design en functionaliteit, elegantie en robuustheid, esthetische details en technische eigenschappen hand in hand gaan.

Om dit doel te realiseren heeft Neolith® een oppervlak gecreëerd dat extreem bestand is tegen krassen, hoge temperaturen, chemicaliën en uv-stralen. Bovendien is het vlekkenresistent en is de absorptiegraad praktisch nul, dankzij de porositeit van bijna 0%.

Neolith® KITCHEN LOUNGE biedt bovendien meer dan 50 modellen met verschillende afwerklagen – keuze genoeg voor alle verschillende smaken, wensen en trends van iedere eigenaar, interieurontwerper of architect waar ook ter wereld.

Wereldwijd zijn er meer dan 150.000 keukenwerkbladen geïnstalleerd sinds 2010 en de buitengewone eigenschappen van Neolith zijn als een grote sneeuwbal door de keukenwereld gaan rollen. Daar draagt ook aan bij dat Neolith 10 jaar fabrieksgarantie geeft op platen die geïnstalleerd zijn als keukenblad.

Neolith® beschikt ook over een speciale lijn voor wastafels, NEOLITH SINKS, die vervaardigd worden van hetzelfde materiaal als voor de keukenbladen gebruikt wordt. Dat biedt mogelijkheden voor een geïntegreerd en minimalistisch design in de keuken.

Neolith®: Design, Bestendigheid, Veelzijdigheid, Duurzaamheid

Fotogalerij van Neolith®-toepassingen in keukens

Catalogus Neolith Kitchen Lounge

Neolith® Wastafels