Selecteer een pagina

Neolith® Gevels

BLIJVENDE EN DUURZAME ARCHITECTUUR

SKYLINE is de gevellijn van Neolith®. Deze biedt de efficiëntste oplossingen voor de meest veeleisende architectuurprojecten.

Neolith® is het grootste Gesinterde Steen op de markt. Het materiaal is in platen van zeer grote afmetingen verkrijgbaar. Dat biedt de voordelen van een grote plaat aan één stuk en maakt snellere doorlooptijden mogelijk.

De geventileerde gevels van Neolith SKYLINE voorzien in voortdurende isolatie en houden directe zonnestraling tegen, wat aanzienlijk kan bijdragen aan energiebesparing.

Neolith® is bestand tegen temperatuurwisselingen en vlekken. Doordat het vervaardigd wordt van 100% natuurlijke grondstoffen, is het ook bestand tegen uv-stralen. Dat zijn kenmerken die garanderen dat het materiaal ook na verloop van tijd er nog hetzelfde uitziet.

Door zijn diverse buitengewone fysische eigenschappen is Neolith® een uitstekend materiaal voor buitengebruik. Ook het lichte gewicht is een groot voordeel, want daardoor is het gemakkelijk te plaatsen./p>

Verder is er een zeer uitgebreide keuze in kleuren en afwerklagen. Dat geeft de architect een grote vrijheid op esthetisch gebied.

Neolith®: Design, Bestendigheid, Veelzijdigheid, Duurzaamheid

Bevestigingssystemen

Systeem HC

Verborgen systeem met bevestiging in de lengterichting

Systeem VM

Zichtbare mechanische bevestiging

Systeem Strongfix

Gemengd verborgen profielsy